تجهیزات صنعتی دیزل ژنراتور و چیلر جذبی
دیزل ژنراتور
خرید یک دیزل ژنراتور خانگی مزایای زیادی دارد، بنابراین در اینجا ملاحظات زیادی وجود دارد که باید در این سرمایه گذاری در نظر داشته باشید!
دیزل ژنراتورهای خانگی بدون شک برخی از همه کاره ترین ژنراتورهای موجود در بازار هستند و دیزل ژنراتورها نیز برای بسیاری از خواص تجاری در صنایع بی شماری مورد استفاده قرار می گیرند. اما آنچه در مورد دیزل ژنراتور خانگی، این ابزارهای بسیار ایمن و مقرون به صرفه عالی است این است که به همان اندازه برای تامین برق خانه شما مفید هستند.
اگرچه دیزل ژنراتورها میتوانند بهعنوان منبع تغذیه اصلی کار کنند، اما معمولاً زمانی که آب و هوای بد است یا هر نوع قطعی برق باعث ناراحتی خانوادهها میشود، به عنوان برق پشتیبان استفاده میشوند.
جوانب مثبت یک دیزل ژنراتور خانگی
بسیاری از صاحبان خانه دیزل ژنراتور خانگی را به دلیل عواملی مانند طول عمر و قابلیت اطمینان ترجیح میدهند، و البته بسیاری از مردم دوست دارند که این ژنراتورها در مقایسه با سایر انواع منابع برق پشتیبان مقرون به صرفهتر باشند.
در زیر برخی از مزایای دیزل ژنراتورهای خانگی وجود دارد که باید در مورد آنها بدانید:
راندمان سوخت دیزل ژنراتور خانگی
راندمان سوخت یکی از فاکتورهای مهمی است که مردم هنگام خرید دیزل ژنراتور با کیفیت بالا به آن توجه میکنند و دیزل ژنراتور خانگی در مقایسه با ژنراتورهای گازسوز کارآمدتر هستند.
معنی این موضوع برای صاحبان خانه این است که شما میتوانید از مقدار مشخصی از سوختی که دیزل ژنراتور خانگی شما استفاده میکند، انرژی بسیار بیشتری دریافت کنید، به همین دلیل است که وقتی به دنبال منبع تغذیه پشتیبان برای خانه خود هستید، دیزل ژنراتورها گزینههای خوبی هستند!
مقرون به صرفه بودن
اگرچه درست است که راندمان سوخت دیزل ژنراتور خانگی در پایین نگه داشتن هزینه های عملیاتی نقش دارد، در واقع عوامل زیادی وجود دارد که این ژنراتورها را به گزینه ای مقرون به صرفه برای صاحبان خانه تبدیل می کند.
اول و مهمتر از همه، دیزل ژنراتورهای خانگی قیمت خرید بسیار پایین تری دارند. همچنین برای صاحبان خانه مهم است که بدانند این ژنراتورها در مقایسه با همتایان خود قطعات بسیار کمتری دارند، بنابراین شما همیشه احتمال بسیار کمتری برای نیاز به تعمیر و نگهداری خواهید داشت.
اگرچه می توان با اطمینان گفت که هر ژنراتوری در برخی مواقع به تعمیر و نگهداری نیاز دارد، دیزل ژنراتورها در مقایسه با سایر ژنراتورها به هزینه های تعمیر و نگهداری و جایگزینی بسیار کمتری نیاز دارند.
چیلر جذبی
چیلر جذبی یک سیستم خنک کننده است که برای خنک کردن چیزی به جای برق از گرما استفاده می کkد. کاربردهای صنعتی زیادی برای چیلر جذبی وجود دارد، از جمله سرمایش کارخانه تولید و استفاده از گرمای هدر رفته. انواع مختلف چیلر جذبی عبارتند از: انواع خورشیدی، آب، گاز و بروماید با بخار.
خنکسازی با چیلر جذبی
فرآیند خنکسازی ساختمان با چیلر جذبی مشابه فرآیندی است که توسط سیستمهای تهویه مطبوع معمولی استفاده میشود، زیرا تجهیزات کمپرسور، کندانسور و اواپراتور در داخل سیستم وجود دارد. مبرد، معمولاً تحت فشار قرار می گیرد و گرما را در کمپرسور ایجاد می کند. با ایجاد فشار و گرما، مایع به گاز بخار تبدیل می شود. سپس گاز به سمت کندانسور چیلر جذبی حرکت می کند که در آنجا گرما از بین می رود و دوباره به مایع تبدیل می شود.
مایع خنک شده به اواپراتور چیلر جذبی هدایت می شود، جایی که به گاز تبدیل می شود و گرما را از هوا می کشد. دمنده های فن هوای خنک را به داخل ساختمان می فرستند. گاز از اواپراتور به داخل کمپرسور چیلر جذبی حرکت می کند و فرآیند دوباره شروع می شود. در سیستم های تهویه مطبوع سنتی، این فرآیند با استفاده از یک پمپ برقی به دست می آید.
چیلرهای جذبی خورشیدی
در چیلرهای جذبی خورشیدی، پنل های خورشیدی روی سقف ساختمان قرار می گیرند تا گرمای خورشید را جمع آوری کنند. سپس گرمای ذخیره شده برای گرم کردن مایع در سیستم تهویه مطبوع استفاده می شود. هنگامی که مایع گرم می شود، به بخار تبدیل می شود و مانند سیستم های معمولی در سیستم جریان می یابد. تفاوت اصلی این است که در چیلرهای جذبی خورشیدی به جای استفاده از پمپ الکتریکی، مایع توسط خورشید گرم می شود.